Хіти тижня. Порадила "прибрати понти": Тіна Кароль на шоу "Голос країни-10" поставила на місце епатажну солістку "Ленінграда" (відео)

Українська співачка сказала дівчині, що їй байдуже, ким є Василіса і які її заслуги у складі популярного гурту.

Тіна Кароль. Фото: скріншот з відео.

Увечері 19 січня на каналі "1+1" стартував вокальний проект "Голос країни-10", суддею якого вперше стала поп-співачка Настя Каменських. У числі учасників першого випуску виявилася вокалістка Василіса Старшова. Розвернувши до себе всі чотири крісла членів журі, дівчина зізналася, що приїхала на шоу із Санкт-Петербурга. У Росії вона встигла зробити собі ім'я як вокалістка скандально-відомого гурту "Ленинград", передають Патріоти України.

Як зазначила Старшова, за її участі гурт епатажного Сергій Шнурова почала збирати стадіони, та з часом їй цього стало мало. В Україні на Голос країни-10 вона приїхала з метою розповісти про себе ще більшій кількості людей. Судді буквально прийшли в захват від манер та епатажу вокалістки. Але її поведінка сподобалася не всім.

Дівчина увірвалася на шоу з бадьорою роковою композицією і відразу підкорила Дана Балана. Слідом за ним свої кнопки натиснули MONATIK і Тіна Кароль. Коли ж обернути своє подвійне крісло вирішили Потап і Настя, воно виявилося заблокованим Даном Баланом.

Доспівавши, Старшова взібралася на коліна Дану Балану, чим викликала подив Тіни Кароль. Незважаючи на те, що співачка обернула своє крісло, надмірна розкутість учасниці шоу їй точно здалася зайвою.

Коли ж прийшов час обирати, Старшова змусила суддів влаштувати баттл - по черзі зачитати реп і заманити її до себе в команду. І якщо Дан Балан, MONATIK і Потап кинулися "топити" один одного римованими рядками, то Тіна Кароль вирішила озвучити свої реальні умови. У цій же манері Кароль чесно зачитала дівчині, що їй байдуже, ким є Василіса і які її заслуги у складі популярного гурту. Бадьорій вокалістці вона порадила приділити увагу музиці, мелодійності, вокалу і прибрати "понти".

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...