Хіти тижня. Порностудію, де дівчатам обіцяли до 100 тис. доларів зарплати, викрили у столиці (фото)

Організаторам повідомили про підозру і тепер їм загрожує до 7 років в'язниці.

Правоохоронці Києва припинили незаконну діяльність групи осіб, які займалися виготовленням та розповсюдженням порнографічної продукції на території м. Києва. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва, передають Патріоти України.

"В ході проведення санкціонованих обшуків затримано 3 осіб, причетних до незаконної діяльності , а також вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої виготовлялась та розповсюджувалась вказана продукція та грошові кошти, отримані в результаті збуту виготовленого матеріалу. На даний час вирішується питання щодо повідомлення вказаним особам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 КК України та обрання їм запобіжних заходів. Санкцією статті передбачено покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - йдеться в повідомлені.

Прокуратура оприлюднила фото з імпровізованої студії, де знайшли оголошення, яким приманювали дівчат на роботу до нібито найкрупнішого вебкаму і обіцяли заробітки до 100 тисяч доларів на рік.

Слідчі дії тривають.

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...