Хіти тижня. "Пошкодуєш, якщо знайду перший!": У центрі Києва неадекват ганявся за дитиною на очах її власної матері

За словами жінки, вона попросила чоловіків-очевидців притримати невідомого, але ті їй відмовили.

Дитині небезпечно гуляти навіть у людному центрі міста? Фото: соцмережі.

У центрі Києва невідомий чоловік влаштував "полювання" за дитиною і почав погрожувати її матері. Він спостерігав за маленькою дівчинкою, поки вона грала біля фонтанів на Майдані Незалежності, а після цього почав за нею ганятися. Про це на своїй сторінці в Facebook написала Хельга Чижуля, зазначивши, що побачила цю історію в одному із закритих столичних пабліків,, передають Патріоти України.

"Спостерігав за моєю донькою, поки я її фотографувала. Потім вона попросилася оббігти навколо головного фонтану, в цей момент він підійшов до мене впритул, обличчя до обличчя, очі божевільні, напевно, під наркотиками, і дуже злобно сказав, щоб я терміново бігла шукати свою дочку, тому що якщо він знайде її перший, я дуже пошкодую. І рвонув за нею", – розповіла жінка.

За її словами, вона попросила чоловіків-очевидців притримати його, але ті їй відмовили. "Поки я її знайшла, одночасно наздоганяючи його, я ледь не отримала інфаркт. Він добре одягнений: шорти, теніска, ходить босоніж, світла борода, якийсь тремор кінцівок, нібито пританцьовує. Очі дикі, розмовляє і рухається різко і агресивно" , – уточнила вона. Інцидент трапився 17 червня. Киянка намагалася подати заяву в поліцію, але їй відмовили.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...