Хіти тижня. Поскаржилась на злу долю: Народна артистка України розповіла, чому продовжує зніматись у російських серіалах (відео)

Акторка нещодавно зіграла одну з головних ролей у костюмованій стрічці.

Ольга Сумська

Відома українська акторка Ольга Сумська, яка нещодавно показала архівне фото з чоловіком 28-річної давнини, не так давно зіграла одну з головних ролей у костюмованому серіалі "Кріпосна", йдеться у "Світському житті", передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Артистка поділилася своїми емоціями та розрвіла, з якими труднощами зіштовхнулась на зніманнях. "Епоха це моє. Мені все це личить, перука, корсети, розкішні криноліни і я навіть викладала саме для молодих моїх парнерок за серіалом, як треба ходити в кринолінах, оскільки вони чіпляють все навколо, тому треба лавірувати. Чесно скажу, іноді я не могла дихати в корсеті. Через перетиснуте тіло в корсеті я не могла дихнути на повну. Коли треба було грати якісь емоції, плакати, я просила розсупонити мене, щоб я відпочила, потім знову застібнути. Це були певні тортури, але величезна насолода. І нарешті я з'явилася в амплуа драматичної акторки. Тобто не стерви, яких я зазвичай граю", - зізналася Сумська.

Також зірка прокоментувала і заяви щодо того, що серіал розкритикували за назву, оскільки "кріпосна" - це калька з російської, бо українською правильно "кріпачка". Також була критика, що головні ролі зіграли російські актори, ну і головна критика, що серіал російськомовний, незважаючи на квоти.
"Ми актори люди підлеглі і залежні в цьому плані, тому що наприклад, я скажу що давайте мовляв знімати серіал українською мовою, хто до мене дослухається?", - заявила Ольга.

Однак, цікаво, що Ольга була у перших рядах артистів, які раділи, що нарешті російські актори не знімаються в українському кіні в головних ролях, а знімаються суто українські. "Все ж таки домінують в серіалі "Кріпачка" саме українські актори і це велике досягнення, адже сьогодні для наших акторів розквіт", - зауважила знаменитість.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...