Хіти тижня. Послання з минулого: Британець знайшов лист 1969 року з точними прогнозами майбутнього

Лист було написано 11-річною дівчинкою 23 лютого 1969 року.

Житель міста Пітерборо, графство Кембриджшир (Великобританія), знайшов в старому дивані лист з 1969 року точними прогнозами майбутнього. Про це повідомляє The Mirror, передають Патріоти України.

Знахідку 67-річний Пітер Бекертон виявив, коли його викликали відреставрувати старий диван.
Лист було написано 11-річною дівчинкою 23 лютого 1969 року. У ньому вона фантазувала, як буде виглядати світ в майбутньому.
У посланні з минулого говорилося, що у телефону з'явиться екран і співрозмовника можна буде бачити; що телевізори перетворяться з невеликих коробок в великі екрани, а перемикати канали можна буде не на панелі пристрою, а за допомогою кнопок в підлокітнику крісла; що двері в будинках будуть відкриватися дистанційно, за допомогою кнопок.
Однак були в листі і нездійснені пророцтва. Дівчинка передбачала, що замість звичної їжі насититися можна буде за допомогою своєрідної жуйки. Дружина Пітера, Роза Бекертон, вирішила опублікувати лист в мережі в надії знайти автора послання.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...