Хіти тижня. "После хамского разговора... он отдал приказ выбить нас из Золотого... Вы нас заставляете капитулировать, но мы на это не пойдем", - "Останній блок-пост #Ні_Капітуляції"

Свій підсумок зустрічі з Володимиром Зеленським підвели добровольці і ветерани АТО, які виступили із заявою про свої плани. Про це з посиланням на Telegram-канал "Останній блок-пост # Ні_Капітуляції" повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні президент Володимир Зеленський намагався умовити нас покинути позиції. Йому це не вдалося. Після хамської розмови з нами вранці і поширеного відео в соцмережах він віддав особистий наказ вибити нас з Золотого.

Хочемо нагадати, що ми - ті ветерани, які звільнили Маріуполь, Мар'їнку і з десяток українських міст. Ми втратили побратимів, але не здали ворогові ні клаптика української землі. Ми прикривали ваші спини, поки ви сиділи в тилу. Зараз ви нас змушуєте капітулювати, але ми на це не підемо", - заявили ветерани.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...