Хіти тижня. "После очередного артобстрела со стороны "укровермахта": Російський терорист "ДНР" повідомляє про значні втрати в рядах бойовиків

За його словами, ніде в «офіційних новинах ДНР» і численних пабліках не виявилося цієї новини, траур не був оголошений, «глава» не відмінив свої зустрічі і проігнорував.

За ніч суботи втрати НЗФ «ДНР» нібито склали 5 чоловік загиблими і 5 чоловік пораненими. Про це на своїй сторінці у ВК повідомив командир розвідроти угруповання «ДНР», громадянин РФ Максим Тхоржевський «Ольхон», передають Патріоти України.
«В одной из воинских частей ДНР за одну ночь субботы, во время очередного артобстрела позиций со стороны „укровермахта“ погибло 5 бойцов и 5 бойцов было ранено», - написав «Ольхон».
За його словами, ніде в «офіційних новинах ДНР» і численних пабліках не виявилося цієї новини, траур не був оголошений, «глава» не відмінив свої зустрічі і проігнорував.
Також він звинуватив владу РФ, яка перебуває «в центрі Москви в одній з історичних будівель», що вони говорять про втрати «серед її захисників», тільки коли їм це вигідно. «Так же хочу всем сообщить, что я не «отдел пропаганды» УНМ ДНР и не сотрудник новостного агентства «Вечернего М», которые то видят когда это выгодно в центре Москвы в одном из исторических зданий войну на Донбассе и потери личного состава среди ее защитников, то если из этого здания дают команду, в ДНР жизнь цветет и пахнет и вот-вот произойдет реинтеграция», - журиться терорист.

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...

В Україні запустять кешбек за купівлю українських товарів, але всі операції будуть "під ковпаком": Що треба знати

четвер, 2 травень 2024, 6:30

Анонсована держпрограма "Купуй українське", в рамках якої люди отримуватимуть кешбек за купівлю деяких видів вітчизняної продукції та послуг, дозволить державі стежити за транзакціями громадян. Справа в тому, що користувач для отримання кешбеку повинен...