Хіти тижня. "Потерпевший сам упал на нож. И так 9 раз": Полторак прокоментував інцидент із Зеленським, мережа вибухнула

Міністр оборони України Степан Полторак прокоментував скандальне відео, на якому зафіксовано, як президент Володимир Зеленський нібито штовхає його. Про це розповів на своїй сторінці в Facebook журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

За його словами, Полторак запевнив, що ніякого інциденту не було. "З його слів справа була така. Після привітання міністра і начальника Генштабу Р. Хомчака президент підійшов до заступників голови ОПУ (Офісу президента України, - "Апостроф") Р. Рябошапки і К. Тимошенка. Мабуть, президент хотів щось їм сказати наодинці з іншої теми. Тому він повернувся в бік міністра і сказав "Секундочку!". Сказано це було, за словами міністра, коректно, без чогось загрозливого. Після кількох слів зустріч нібито пішла за планом", - зазначив Бутусов. У той же час він додав, що було б цікаво дізнатися хоча б неофіційно думку і інших учасників зустрічі.

Також про подію розповів на своїй сторінці в Facebook ветеран АТО і волонтер Олег Болдирєв (Мартін Брест), пославшись на слова самого Полторака.

У мережі словам міністра повірили не всі, висловивши припущення, що він просто не хоче нагнітати конфлікт.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...