Хіти тижня. Потонув у власній ванній: Зірку шоу "Голос" знайдено мертвим (відео)

На шоу Олексій Сафіулін дійшов майже до фіналу.

Олексій Сафіулін. Фото: Scoopnest.

У Росії, місті Санкт-Петербурзі, знайшли мертвим учасника популярного вокального шоу "Голос" Олексія Сафіуліна. Його тіло виявили у ванній у ніч із 8 на 9 червня, проте відомо про це стало лише через дві доби. Офіційну причина смерті поки не названо. За версією близьких, Олексій заснув у ванній і потонув, передають Патріоти України із посиланням на "СтарХит".

На час смерті артисту було 44 роки, у нього залишилися дружина, з якою він прожив 19 років, і двоє дітей. Сафіулін був професійним співаком і працював у Маріїнському театрі. На вокальний проект "Голос" він прийшов у 2017 році і відразу ж став улюбленцем суддів і глядачів. Тоді своє червоне крісло до Олексія Сафіуліна розвернула Пелагея, а трохи пізніше стало відомо — співачка дружила з музикантом із дитинства, але не знала про його бажання взяти участь у "сліпих" прослуховуваннях "Голосу".

На шоу Олексій дійшов майже до фіналу, вилетівши після стадії "Нокаути". Сафіулін також відомий завдяки своїм роботам у кінематографі — чоловік озвучував героїв у популярному серіалі "Ханна Монтана", фільмі "Зачаровані" та мультфільмі "Вгору", крім того він записував саундтрек до картини "Духless" Сергія Мінаєва.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...