Хіти тижня. Потрібні негайні дії: Годинник Судного дня зупинили в 100 секундах від Апокаліпсису

“Годинник Судного дня” був створений фахівцями з Чиказького університету у 1947 році. У рік запуску стрілка годинника були встановлені на 7 хвилин до півночі. У минулому році годинники показували 2 хвилини до опівночі.

Годинник Судного дня, який символізує глобальну катастрофу для людства, пересунут на 100 секунд до “опівночі”, передають Патріоти України з посиланням на Bulletin of Atomic Scientists.

“До півночі залишилося 100 секунд. Годинник продовжують тікати. Потрібні негайні дії”, – сказано в повідомленні.

Таким чином члени ради, в яку входять півтора десятка лауреатів Нобелівської премії, попереджають міжнародних лідерів про те, що світ знаходиться дуже близько до апокаліпсиса. Вчені заявляють, що напруга в галузі міжнародної безпеки вище, ніж у роки холодної війни.

У публікації наголошується, що одна з причин такої ситуації полягає в тому, що світові лідери дозволили зруйнуватися міжнародній політичній інфраструктурі для протидії їм.

“Політичні конфлікти, пов’язані з ядерними програмами в Ірані і Північній Кореї, залишаються невирішеними і навіть загострюються. Російсько-американське співробітництво в галузі контролю над озброєннями та роззброєння практично відсутнє”, – відзначають вчені.

Крім того, у публікації зазначається, що в минулому році “багато урядів використовували кібернетичні кампанії дезінформації, підриваючи внутрішні та міжнародні зусилля щодо зміцнення миру і захисту планети”.

“Годинник Судного дня” був створений фахівцями з Чиказького університету у 1947 році. У рік запуску стрілка годинника були встановлені на 7 хвилин до півночі. У минулому році годинники показували 2 хвилини до опівночі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...