Хіти тижня. Потужні пожежі у Сибіру: Палає 2 млн га лісу, вогонь підбирається до міст, люди тікають (відео)

Путінський режим витрачає мільярди рублів на війни в Україні та Сирії, а ось на боротьбу з природними катаклізмами в самій РФ і допомогу постраждалим росіянам грошей чомусь немає.

Сьогодні, 26 липня, в Сибіру вогнем охоплені вже понад 2 мільйони гектарів лісу, вирують близько 450 вогнищ, передають Патріоти України.

Задушливий смог заполонив третину країни, жителі регіону вже практично не можуть дихати. Вони в паніці запустили в соцмережах хештег # ПотушитеПожарВСибири. А в Красноярську жителі навіть вийшли на акцію протесту в протигазах. Проте влада Росії нічого бажати не збираються. Чиновники порахували, що можливий збиток від пожеж нижче витрат на їх гасіння та радять росіянам потерпіти. Тим часом, проблема ускладнюється. Пожежі стрімко розростаються. Росіяни сильно налякані. Ті, хто можуть, біжать в безпечні регіони. Апокаліптичні кадри пожеж в Сибіру вже заполонили соцмережі.



Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...