Хіти тижня. Повернення і зустріч: Жінка-солдат не була вдома 8 місяців, а перша реакція її пса виявилася незвичайною (відео)

Повернення додому іноді стає найкращим моментом життя.

Можливість проводити час зі своїм домашніх улюбленцем - один з найбільш корисних і приємних досвідів. Спогади, створені цими моментами, глибоко резонують щоразу, коли ми можемо згадати час, коли ми почувалися щасливими і втішеними іншими. На жаль, багато чоловіків і жінок в армії довгий час відсутні вдома і не бачать своїх улюблених пухнастих друзів. Однак повернення додому іноді стає найкращим моментом, який вартий того. Так сталося і з Джанною Бергерп, яка не бачила свого собаку 8 місяців.

Про це пише Spotlight, передають Патріоти України.

У США жінка-солдат повернулася після виснажливого 8-місячного перебування за кордоном. Щоб побачити, що сталося далі, вам може знадобитися ціла коробка з носовими хустками.

Солдата звуть Джанна Бергерп. В той радісний день, коли Джанна побачила свою сім'ю, ніхто не міг стримати сльози.

Але був ще один член сім'ї, який не хотів залишатися в стороні: чарівний пес Мерфі. Собака залишалася з батьками Джанни всі місяці, протягом яких вона перебувала за кордоном. Бергер сказала, що дуже сумувала за своїм собакою і їй було шалено важко не думати про нього, коли їй було самотньо.

"Я думала про Мерфі кожен день. Бути далеко від нього було найважчим справою, яку мені доводилося робити", - розповіла дівчина.

Возз'єднання для Джанни і її вірного супутника нарешті сталося. Коли Джанна покликала свого собаку Мерфі, він стояв в очікуванні того, що скоро буде далі.


Спочатку Мерфі, схоже, не розумів, хто ця людина. Він не впізнав господиню в цій людині в формі. Трохи принюхавшись Мерфі, нарешті, відчув запах своєї рідної господині, почавши облизувати і носитися навколо.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...