Хіти тижня. Повертатись в Україну "чудесная актриса" не збирається: ​Стало відомо, під яким прізвищем у Москві працює дочка Сумської та Паперного

Дочка українських акторів Ольги Сумської та Євгена Паперного, їхня колега Антоніна Паперна, яка проживає у РФ, 20 жовтня на своїй сторінці в Instagram оприлюднила анонс нового проєкту, зазначають Патріоти України.

"Уже завтра, 21 жовтня, о 19.00 відбудеться прем'єра передачі "Творческая встреча"! Героїня нашого першого випуску – чудова [акторка] Світлана Колпакова. Завтра в шапці мого профілю для вас з'явиться посилання для термінового перегляду", – написала вона.

Нова програма Паперної має назву "Творческие встречи с Антониной Борщевик". Акторка не пояснила, чому вирішила взяти таке прізвище. В Instagram Stories зазначають, що посилання на ресурс з'явиться о 19.00 за московським часом.

Антоніна Паперна народилася 1990 року. Її батьки – українські актори Ольга Сумська (1966) і Євген Паперний (1950) – розійшлися 1991 року, проживши разом чотири з половиною роки.

Паперна живе у РФ. У цивільному шлюбі з російським артистом Володимиром Ягличем Паперна народила двох дітей: доньку Єву (2017) і сина Данила (2020).

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...