Хіти тижня. ​Пов'язують з топ-співробітником Зеленського: У мережі скандал через спробу відвести від відповідальності бізнес-леді за контрабанду елітного одягу на десятки мільйонів гривень ​

Оксана Морозова-Хант

Відому бізнес-леді, власницю скандального київського бутика Sana Hant Оксану Морозову-Хант намагаються "відмазати" від кримінального провадження щодо ухиляння від сплати податків. До цього, ймовірно, причетний генерал-майор податкової поліції Геннадій Лісовий, повідомив у Facebook банкір Анатолій Гулєй, зазначають Патріоти України.

Відзначимо, згідно з інформацією за 2018 рік, сім'я Лісового задекларувала 2 дачних будинки і житловий будинок у Київській області, квартиру в столиці та 5 земельних ділянок, а також 2 авто Lexus.

За даними OBOZREVATEL, до недавнього часу покровителем і фінансовим консультантом Морозової-Хант був помічник президента Андрій Єрмак, якого також називають "головним повіреним ОП із міжнародних справ".

Facebook Андрій Єрмак

Жінку звинувачують в організації ввезення брендових виробів під виглядом секонд-хенду. Підозрюється, що злочин скоєно за попередньою змовою групою осіб.

Уточнимо, справа проходить у правовій кваліфікації ч.3 ст.212 КК – несплата податків, вчинена особою, раніше судимою за ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), або якщо вона призвела до фактичного ненадходження до бюджетів чи державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах.

Оксана Морозова-Хант


Замішана людина Зеленського: спливла скандальна інформація про власницю бутика


Бутік Sana Hant


"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...