Хіти тижня. Повісилась заступник голови дільничної виборчої комісії

В її родині вже були випадки суїциду. Батько жінки теж повісився, а брат отруївся.

В родині жінки вже були випадки самогубства. Ілюстрація: соцмережі.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області Ельвіра Біганова повідомила про те, що в Сумській області заступник голови дільничної виборчої комісії повісилася на горищі у власному будинку, передають Патріоти України.

"У селі Яцини Путивльського району, 29 березня, зникла жінка (яка була заступником голови дільничної виборчої комісії - ред.). У той же день ввечері її знайшли рідні на горищі (власного будинку - ред.). Повішеною", - заявила Біганова.
За словами поліцейської, член ЦВК повісилася за кілька днів до виборів, тому що була заступником глави виборчої дільниці. "Це самогубство і до виборів не має ніякого відношення. В кишені жінки ми знайшли записку, де вона просила нікого не звинувачувати в її смерті. Також, варто зазначити, що в родині вже були випадки суїциду. Батько повісився, а брат отруївся", - розповіла Біганова.
Також, за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за статтею вбивство. В рамках цього кримінального провадження з'ясовують обставини того, що сталося.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...