Хіти тижня. Повна розруха та запустіння: У мережі показали занедбану секретну авіабазу ВПС СРСР (фото)

На фото видно десятки паливозаправників, буксирувальників, тягачів і звичайних бортових повнопривідних радянських армійських вантажівок.

Занедбану секретну авіабазу військово-повітряних сил СРСР знайшли на північно-заході Росії. Військовий об'єкт сховався серед соснових борів, багнистих боліт і забутих сіл, в яких вже майже не залишилося людей, передають Патріоти України.

Як видно на фото, від авіабази на сьогоднішній день залишилися зруйнований КПП на в'їзді, залишки паркану. А колись тут базувався полк винищувачів-бомбардувальників і саме тут відбувалося освоєння надзвукового Міг-27. Пізніше вже тут знайшли притулок Су-24.

За словами автора знімків, територія авіабази виглядає "сумно і безнадійно". Також на фото видно десятки паливозаправників, буксирувальників, тягачів і звичайних бортових повнопривідних радянських армійських вантажівок. Майже вся техніка серйозно разукомплектована: зняті освітлювальні прилади, відсутнє скло на вікнах і начинка всередині кабін.

А між ржавіючих авто мандрівник Денис Забєлін побачив десятки носових обтічників від Су-24. "Схоже, що тут "обробляли" Су-24, а ці частини не встигли вивезти на металобрухт", - зазначив автор фото.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...