Хіти тижня. Повністю вбиває вірус за лічені дні: Американські вчені, перебравши мільярди (!) антитіл, знайшли абсолютний засіб знищення COVID-19 в організмі хворого

Всі препарати котрими лютують хворих на коронавірус лише підсилюють резістентність організму, а заявлені до лікарських випробувань лише частково вбивають Covid-19

Вчені з американської біофармацевтичної компанії Sorrento Therapeutics заявили про те, що знайшли антитіло, яке може захистити людський організм від коронавірусу та вивести його протягом чотирьох днів, зазначають Патріоти України.

Фахівці компанії дослідили мільярди антитіл, сотні з яких виявилися здатні впливати на коронавірус, повідомляє Fox News.

Науковці вивчили їх і з'ясували, що одне з них, STI-1499, здатне повністю захистити клітини людини від інфікування SARS-CoV-2. Принцип дії антитіла полягає в тому, що воно обертається навколо вірусу і виводить його з організму протягом чотирьох діб.

"Ми хочемо підкреслити, що є ліки. Є рішення, яке працює на 100%, — заявив засновник компанії Генрі Джі й додав, — Якщо у вашому організмі є нейтралізувальні антитіла, вам не потрібне соціальне дистанціювання".

Там заявили, що зможуть забезпечити до 200 тисяч доз на місяць і прагнуть виробити ще десятки мільйонів для задоволення усіх потреб.

Станом на ранок 16 травня у світі з початку пандемії зафіксували 4 млн 628 тисяч 785 випадків коронавірусного захворювання Covid-19. Серед них 1 млн 759 тисяч 673 людини одужали та 308 651 — померли. Наразі інфікованими залишаються 2 млн 560 тисяч 641 людина.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...