Хіти тижня. Працюєш на ФСБ: Одіозного українського журналіста схопили за вухо у прямому ефірі (відео)

Все почалося з того, що Руслан Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу.

Руслан Коцаба. Фото: соцмережі.

В ефірі ток-шоу "Говорить великий Львів" координатор громадської організації "Всеукраїнський волонтерський рух" Тарас Єлейко посварився зі скандальним українським журналістом Русланом Коцабою, повідомляють Патріоти України.

В процесі перепалки волонтер навіть схопив його за вухо. Єлейко заявив, що Коцаба "працює на ФСБ". Все почалося з того, що Коцаба заявив, нібито Володимиру Зеленському варто більш жорстко обходитися з протестуючими проти виведення військ з Донбасу і вимагати зустрічі в "нормандському форматі". Єлейко не стерпів, схопив Коцабу за вухо і назвав маніпулятором. Ведучий програми попросив журналіста із повагою ставитися до людей, які воювали на фронті, і підбирати вирази.

Нагадаємо, в 2015 році Коцабу засудили до трьох із половиною років в'язниці за саботаж військового призову. Також він звинувачувався в державній зраді, але винним так і не був визнаний. Уже через рік його випустили із в'язниці.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...