Хіти тижня. Працювати заборонили: Ізраїль може депортувати журналіста Бабченка у Росію

Журналіст назвав це «вершиною своєї професійної діяльності».

Російський журналіст Аркадій Бабченко поскаржився на неможливість працювати і попросив грошей у своїх підписників. Про це він написав у себе в Facebook, передають Патріоти України.

«Взагалі, звичайно, дивні відчуття, коли тобі офіційно заборонено працювати. Під загрозою депортації, Карл. Ах ти сука, ти що, на роботу ходив? Давай його в літак і в Мордор, пацани. Поки що немає дозволу на роботу, не можна займатися ніякою трудовою діяльністю, що приносить дохід. Здавалося б. Хлопці. Я журналіст. Я ваші робочі місця забирати не буду ніяким боком. Рівно навпаки», – написав він.

За словами Бабченка, на сьогоднішній день йому офіційно наказано лежати на дивані і нічого не робити. Журналіст назвав це «вершиною своєї професійної діяльності».

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...