Хіти тижня. "Правду, як повію, всі хочуть, але не люблять": Олег Винник розповів, чому мовчить про особисте життя (відео)

Український співак Олег Винник розповів, чому приховує своє особисте життя від шанувальників, передають Патріоти України.

За його словами, багато фанатів не бажають чути правду, а після її оприлюднення вони можуть змінити свою думку про артиста. Про це йшла мова під час бесіди Винника з ведучим "Люкс ФМ" Славою Дьоміним Олег Винник уточнив, що не не хоче засмучувати своїх фанаток інтимними деталями з власного життя.

"Я розмовляв нещодавно з однією людиною на тему особистого життя. І вона мені сказала таку річ про свого кумира. Ця дівчина його любила, вірила, насолоджувалася творчістю. В одному з інтерв'ю він сказав щось таке, чого вона не хотіла чути і він перед нею став вже зовсім не тим. Він зламав її почуття до нього", – поділився своїми думками Винник.

Також співак зазначив, що кожна людина хоче чути власну правду. Таким чином, Олег натякнув, чому не розповідає ЗМІ про своє особисте життя. "Правда вона, як повія, все її хочуть, але ніхто не любить", – підкреслив улюбленець українок.

Винник також розповів, що в 14 років зробив татуювання на честь коханої дівчини, а після – звів. Співак ні про що не шкодує. "Я не шкодую. Це ж перші гормони, 14 років. Я думав, що це любов до труни", – зізнався артист.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...