Хіти тижня. Правоохоронці розповіли подробиці про батьків виявленого у валізі мертвого хлопчика

Увечері в четвер, 27 червня, на околиці Чернівців виявили валізу з тілом мертвої дитини у віці до трьох років.

Поліція Чернівців істотно просунулася в розслідуванні у справі про смерть дитини, передають Патріоти України.

Мати дитини - 22-річна Анна Пилявська - все ще в розшуку. Записи з камер спостереження підтвердили, що саме Пилявська принесла чемодан під стіни недобудованого гіпермаркету. На пустирі валізу виявився близько третьої години ночі 27 червня.

В ході опитування свідків з'ясувалося, що жінку з валізою супроводжував якийсь чоловік. Особа цього супроводжуючого з'ясовується. Чоловіком жінки він бути не може, оскільки чоловік зараз перебуває в місцях позбавлення волі.
Судово-медична експертиза не виявила на тілі дитини ознак насильницької смерті. Припущення, що на тілі були численні сліди побоїв, не підтвердилися. Для встановлення причин смерті призначені додаткові аналізи. Також слідство готується до трасологічної, дактилоскопічної, молекулярно-генетичної експертизи речових доказів.
Встановлено, що мати з сином переїхали до Чернівців з Хмельницької області і оселилися в орендованому житлі. Чим займалася жінка цілий місяць після переїзду, належить з'ясувати слідчим. До розслідування долучилися батьки Анни Пилявської, які приїхали до Чернівців.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...