Хіти тижня. "Премія Дарвіна": Українці обговорюють поїздку кримського "єдинороса" за українським паспортом

Кучерявий їхав в Херсонську область отримувати український закордонний паспорт.

Ігор Кучерявий. Фото: соцмережі.

Вчора на контрольно-пропускному пункті «Каланчак» на адміністративному кордоні з Кримом був затриманий член партії «Єдина Росія» Ігор Кучерявий, який активно підтримував окупацію Криму, передають Патріоти України.
Діяч відомий тим, що активно підтримував окупацію Криму і є членом партії «Єдина Росія». Під час окупації півострова він організовував так звані «загони самооборони» і «блокпости» в Севастополі. Міноборони країни-окупанта нагородило його медаллю «За повернення Криму». Кучерявого затримали, за даними телеканалу ATR, він погодився давати свідчення проти соратників і бойовиків-«самооборонівців».
Кучерявий їхав в Херсонську область отримувати український закордонний паспорт. Цей нюанс викликав обурення в соціальних мережах. Прихильники «рідної гавані» гаряче засуджують Кучерявого, якому захотілося виїхати їх окупації в Європу з українським безвізовим закордонним паспортом.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...