Хіти тижня. Про "сц*кливе чмо" і "дрючити будь-яку владу": Скандал між Нацрадою і Поярковим набирає обертів (відео)

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку каналу "Прямий" після різких заяв ведучого і художника Сергія Пояркова на адресу президента Володимира Зеленського.

Сергій Поярков

В ефірі ObozTV Поярков прокоментував свої висловлювання і назвав дії Нацради наступом на свободу слова, передають Патріоти України.

"Коли я називаю главу держави пана Зеленського "сц*кливим чмом", я використовую саме ті слова, які "Квартал 95" використовував щодо Зеленського. Кожне слово він використовував по п'ять разів, роблячи пародію на мою програму. І якщо "Квартал 95" на каналі "1+1", а ви можете переконатися, це лежить у Youtube, називає пана Зеленського п'ять разів "л*йном", п'ять разів "сц*клом" і п'ять разів "чмом", я не бачу жодних перепон для мене уникати цих слів", – заявив художник.

Поярков навів приклади, як поводяться журналісти із західними лідерами. "Я покажу обкладинку "Шарлі Ебдо", де англійська королева стоїть зі знятими трусами з голою ср*кою – це нормально; як Ангела Меркель стоїть у костюмі фюрера на обкладинці журналу; як Трамп займається статевим актом зі статуєю Свободи. І ви зрозумієте, що я дуже м'яко висловлююся щодо пана Зеленського – за європейськими стандартами, за американськими, за канадськими", – наголосив він.

Телеведучий висловив переконання, що "громадяни повинні дрючити будь-яку владу, незалежно від прізвища". "Якщо Нацрада продовжуватиме таку політику, то і я, і громадськість, офіційно звертатимемося в американське посольство, в європейські посольства, щоб ніколи ці члени Нацради, які утискають пресу, не могли перетнути кордонів цивілізованих країн, якщо вони не приймають стандарти цих цивілізованих країн", – додав Поярков.

Зазначимо, до Нацради надійшло звернення зі скаргою на дії та слова телеведучого Сергія Пояркова, який, на думку заявника, "зазіхає на честь і гідність президента України Зеленського, ображає його родину, окремих персонажів, етноси та державу, вживає нецензурну лайку".

Заступниця глави Нацради Ольга Герасим'юк заявила, що час подати сигнал про неприпустимість таких речей. "Ведучий точно не має права подавати такий приклад в інформаційному просторі", – сказала вона.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...