Хіти тижня. Про "Студента" вже "подбали": Стало відомо про новий удар "третьої сили" на Донбасі (фото)

Невідомі добродії "подбали" про пару найманців, зустрівши їх ввечері у темряві.

Із "Студентом" майже розібралися. Фото: соцмережі.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі важко поранили терориста "ДНР" з позивним "Студент". Про це розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Днями в окупованій Макіївці невідомі "партизани" "за300тили" представника війська о*ків на позивний "Студент". Зараз перебуває у важкому стані в реанімації", – уточнив він. Офіцер надав скріншот з соціальних мереж, де йдеться, що в Макіївці "одну людину зарізали, іншу підрізали" біля підземного переходу, де "було залито кров'ю".

Пораненим терористом виявився місцевий житель Олександр Бороденко 1987 року народження, особу якого внесено в базу "Миротворця". Зазначено, що він служить у підрозділі "Хрест", 1 рота, 2 взвод. Є рядовим стрільцем.


Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...