Хіти тижня. Проблема підкралась непомітно: Через покупки з "тисячі Зеленського" багато клієнтів monobank втратили частину заощаджень

Багато клієнтів monobank поскаржилися на те, що втратили частину своїх заощаджень на основних картах банку через тисячу Зеленського. Звичайно, сама віртуальна карта і тисяча, яка була на неї зарахована, не стали причиною зникнення грошей. Проте клієнти з недогляду витратили не лише гроші за вакцинацію, а й частину заощаджень зі своєї основної картки, інформують Патріоти України.

На таку ситуацію поскаржилася одна із клієнток monobank. Жінка розповіла у Facebook про те, що з нею трапилося. Жінка отримала "тисячу Зеленського" на свою віртуальну карту і одразу майже всю цю суму витратила за квитки на проїзд. Однак потім вона просто зайшла, щоби подивитися, які пропозиції є по цій тисячі у партнерів monobank.

Клієнтка клікнула на пропозицію від "Планети кіно", сподіваючись, очевидно, детальніше ознайомитись із цією пропозицією. Проте з неї відразу списали ще тисячу гривень: 169 гривень – із тих, що залишалися на віртуальній карті після купівлі квитків на проїзд, і ще 830 гривень – з основної картки monobank. Причому у неї на основній карті було встановлено ліміт на зняття грошей у розмірі 500 гривень. "Я взагалі не зрозуміла, як це сталося, без будь-яких повідомлень. Підтримка з 19 числа годує сніданками", - написала жінка.

Із коментарів до її публікації з'ясувалося, що в подібну ситуацію потрапила не лише вона одна. Люди скаржаться, що також потрапили в халепу з покупками за "тисячу Зеленського". У "Планеті кіно" від проблеми відхрестилися. Мовляв, гроші переводилися через картку monobank, а тому й кінці шукати треба в них.

"Сертифікати купували саме через їхній додаток, не через сервіси "Планети кіно", і після цього вам надсилає Monobank сертифікати на вашу пошту, яка вказана у вашому обліковому записі. Якщо хочете повернути ці сертифікати, зверніться будь-ласка на підтримку Monobank", - написали співробітники сервісу.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...