Хіти тижня. "Продала душу дьяволу": Софію Ротару показали на фото 50 років тому і зараз - фанати вражені

У мережі показали, як українська співачка Софія Ротару змінилася майже за 50 років. Шанувальники артистки були в захваті від її молодого зовнішнього вигляду, передають Патріоти України.

Відповідне фото розмістили на сторінці в Instagram "Зірковий шлях". Так, на першому знімку, датованому 1973 роком, Ротару позувала в синьо-жовтому светрі та шкіряній куртці.

На другому кадрі, який було зроблено недавно, 73-річна співачка зображена в чорній сукні-вишиванці з червоним і білим малюнком на тканині.

"Софія Ротару у 1973 році й зараз. Фанати 73-річної співачки часто говорять, що вона "винайшла" еліксир молодості. Мовляв, дивишся на її фото, різниця між якими майже 50 років, і не віриш", – ідеться в публікації.

Зазначимо, що в мережі захопилися фото Ротару. Користувачі засипали артистку безліччю компліментів.

"Прекрасна в усі часи", "Продала душу дияволу. Друге фото – вогонь", "Вона реально п'є еліксир молодості. Як можна мати такий чудовий вигляд у 70 із гаком років?" – написали люди.

Шанувальники засипали артистку компліментами

Нагадаємо, Софія Ротару – це радянська й українська естрадна співачка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу. Народна артистка СРСР. Зараз вона активно працює, випускає пісні, виступає на збірних концертах і приватних заходах.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...