Хіти тижня. Професійне полірування д*пи ВВП не допомогло: У Маслякова "віджимають" КВН

Засновник КВН Олександр Масляков, чиє ім'я останнім часом регулярно фігурує в фінансових скандалах, може позбутися прав на володіння "Клубом веселих і найкмітливіших".

Олександр Масляков

Про своє право на "Клуб веселих і найкмітливіших" і претензії до Маслякова заявили представники одного з істинних творців КВН – тележурналіста Сергія Муратова, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Незважаючи на те, що сам Муратов пішов із життя 4 роки тому, у нього залишилася сім'я, якій, за заповітом, дісталися виняткові авторські права.

Як стало відомо, до суду з інтелектуальних прав міста Москви надійшов позов із вимогою оскаржити незаконне привласнення товарного знака "КВН" у фірми Олександра Маслякова "АМІК". Представники родини Муратова і колишній партнер Маслякова – Дмитро Іванов, який керує фірмою "Група 7", збираються публічно відстояти авторські права на КВН. Гра була придумана в 1961 році, і її права належали не Маслякову.

Позивачів обурив той факт, що власником усіх прав на КВН, згідно з документом, який потрапив у мережу, з 1986 року по нинішній час проголосив себе сам Олександр Масляков.

Заяву вже прийняли до суду – перші слухання гучного процесу відбудуться в Москві у серпні 2019 року.

Сторона Маслякова відреагувала на це паралельним позовом до арбітражного суду Москви з вимогою оштрафувати опонентів на 3 мільйони рублів за використання товарного знака КВН у документальному фільмі про історію легендарної телевізійної програми.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.