Хіти тижня. Проймає до мурашок: Тіна Кароль зворушила фанатів попурі на "Танцях з зірками" (відео)

Танці з зірками 2020 суперфінал відбувся 29 листопада на телеканалі "1+1". Третє місце на проекті зайняла Надія Мейхер і Кирило Васюк, передають Патріоти України.

У підсумку Санта Дімопулос і Юлія Саніна боролися за перше місце. Оцінки суддів додали до кількості голосів від телеглядачів. Перемогу здобула Санта Дімопулос і Макс Леонов, саме вони удостоїлися кубка. При цьому Санта віддала кубок Юлії, заявивши, що Саніна заслужила цей кубок, оскільки раніше вона ніколи не танцювала і добилася приголомшливих результатів на танцювальному шоу.

У своїх Instagram вже буквально кожна зірка причетна до шоу, висловила свою думку про такій розв'язці проекту. А ось ведуча Тіна Кароль і взагалі поділилася зворушливим поппурі на шоу. Співачка зібрала воєдино свої хіти і презентувала номер глядачам шоу.

Фанати зізналися, що композиція зірки і кадри викликали у них справжні мурашки. "Це було неймовірно. Чуттєво. Тільки Тіна так може. Змогла торкнутися найглибшу частинку душі", "Це чудово,Тін. А фраза "Ти мій. Свій" зачепила всі струни моєї душі. Я думаю, тут і так все зрозуміло...", "Все так тонко і чуттєво, прям до мурашок! Не дихала, поки ти співала! А "ти мій-свій" просто змусило померти і возрадится знову. Божественно", - написали шанувальники.

Нагадаємо, що переможці "Танців з зірками" названі, але пристрасті навколо шоу продовжують кипіти. Так, коли Санта Дімопулос виставила у своєму мікроблозі нарізку з суперфіналу проекту, фанати влаштували в коментарях справжні "розборки". На їх думку, це несправедливо, що голоси розділилися, адже їхня улюблениця - найкраща, а пара Санта Дімопулос і Макс Леонов - без сумнівів, танцювали, як справжні профі, залишивши конкурентів далеко позаду.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...