Хіти тижня. "Пройшов усю війну": Зеленський у Кривому Розі вшанував пам’ять свого діда - ветерана Другої світової

Новообраний президент зазначив, що для України 9 травня є Днем Подяки – подяки всім, хто боровся з нацизмом і дав можливість жити.

Обраний президент України Володимир Зеленський приїхав до Кривого Рогу, щоб вшанувати пам’ять свого діда Семена Івановича Зеленського, який був учасником Другої світової війни, передають Патріоти України.

“На могилі свого дідуся Семена Івановича Зеленського у Кривому Розі. Він пройшов усю війну. Внесок українців у перемогу – величезний, і ніхто не має права приватизувати її. Пам’ятаємо тих, хто загинув, і шануємо живих. З Днем перемоги над нацизмом! «Будем жить!», – написав Зеленський в Twitter.

Новообраний президент зазначив, що для України 9 травня є Днем Подяки – подяки всім, хто боровся з нацизмом і дав можливість жити.

“Шкода, що ми так рідко згадуємо ветеранів, своїх дідусів і бабусь. Ми мусимо бути вдячними їм кожного дня”, – пише Зеленський.

Він наголосив, що війна торкнулася кожної української сім’ї, тому не можна говорити, що вона могла відбутися без українців.

“Пам’ятаємо тих, хто загинув. І шануємо тих, хто ще живий, їх залишилось дуже мало”, – підсумував майбутній очільник держави.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...