Хіти тижня. "Прокляття піндосів", або Карма ненависті: У Росії на танкері з "нескрепною" назвою прогримів потужний вибух, на жаль, є жертви (відео)

Вибух на танкері "Залив Америка" в РосіїУ затоці Находка Приморського краю РФ вранці в суботу, 2 листопада, трапився хлопок на танкері "Залив Америка", що слідував під російським прапором. На його борту вибухнув газ. У результаті підтверджена загибель двох моряків, ще один зник безвісти. Пізніше і його визнали загиблим, повідомляють Патріоти України з посиланням на морський рятувально-координаційний центр Владивостока.

Зазначається, що судно перебувало у рейді біля мису Астаф'єва. На його борту було 12 членів екіпажу. На місці події продовжують працювати рятувальники. Крім цього, для надання допомоги відправлені два портові буксири.

Пізніше у рятувально-координаційному центрі Владивостока повідомили, що хлопок трапився на вантажній палубі в районі п'ятого танка. Тіла двох загиблих моряків підняті з води, пошуки третього тривають.

У результаті НП загинуло троє моряків

Обставини події з'ясовуються. Водночас Далекосхідне слідче управління на транспорті порушило кримінальну справу за ч. 3 ст. 263 КК РФ — порушення правил безпеки експлуатації та руху морського транспорту, що призвело до смерті двох і більше осіб.

Тіла двох загиблих моряків підняті з води, пошуки третього тривають

Зі свого боку місцева прокуратура повідомила, що вибух газу на танкері не становить небезпеки екології у бухті Находки. Розливу нафтопродуктів вдалося не допустити, загрози затоплення судна немає.

Тим часом в ЗМІ опублікували список загиблих під час вибуху на танкері "Залив Америка" в Находці:

М. Гергель - старший помічник капітана;

А. Дурягіна - матрос;

Б. Хоботаев - матрос.

В результаті НП загинуло три моряка

В результаті НП загинуло три моряка

Повідомляється, що на судні вже провели газаналіз, за допомогою двох буксирів його готують до переходу на 79-й причал. Для відбуксирування танкера очікуються вибухотехніки.

Додамо також: в компанії "Наяда", яка володіє судном, запевнили, що в момент інциденту на судні не було вантажу і воно було захищене від залишків нафтопродуктів.


Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...