Хіти тижня. Промоутер Ломаченка вніс ясність стосовно травми українця у чемпіонському бою з Кроллою

Першою про "зламану руку" Василя заговорила спортивна журналістка, котра брала інтерв'ю в українця зразу після переможного бою, зазначають Патріоти України. Дійсно Василь Ломаченко отримав травму руки в матчі з британцем Ентоні Кроллою, але вона виявилася несерйозною запевняє промоутер українця Егіс Клімас в інтерв'ю ESPN.

"Ломаченко вивихнув кісточку руки, так що операції не знадобилося. Йому просто вправили її на місце. Протягом трьох тижнів Василь буде в гіпсі, але з ним все в порядку. Швидше за все, він повернеться в ринг у вересні", - сказав Клімас.

Нагадаємо, що Ломаченко здобув перемогою над Кроллою нокаутом і захистив належні йому титули чемпіона світу за версіями WBA і WBO.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...