Хіти тижня. Проривалася до Зеленського: Російську пропаг***нку жорстко поставили на місце у Стамбулі (відео)

Представницю пропагандистського телеканалу "Россия" заблокували охоронці через її поведінку під час офіційного візиту президента Володимира Зеленського до Вселенського Патріархату в Стамбулі. Інцидент стався у той момент, коли глава держави попрощався зі Вселенським патріархом та рушив до свого автомобіля, повідомляють Патріоти України.

Зеленський дав журналістам лише короткий коментар, після чого сів у авто. У цей момент один з охоронців, приставлених турецькою стороною, тримав за руку і блокував собою представницю телеканалу "Россия".

Вона з самого початку візиту чатувала з мікрофоном та оператором з камерою у дворі патріархії. Після того, як президент і патріарх вийшли з храму, вона намагалася наблизитися. Однак навколо президента було щільне кільце охорони і журналістів.

Представницю ТК "Россия" блокували, доки авто Президента України не виїхало з провулка. У патріархії пояснили, що причиною таких дій могли стати будь-які дії журналістки, які охорона вважає некоректними відповідно до ситуації та свого завдання із забезпечення безпеки.

Джерело: Укрінформ

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...