Хіти тижня. Проста причина: Бутусов розповів, чому командир полку "Азов" не віддав військове вітання Зеленському

Під час отримання ордена Денис Прокопенко діяв в рамках стройового статуту і ніяких демонстративних дій проти президента не планував.

Денис Прокопенко. Фото: скріншот з відео.

Під час нагородження українських військовослужбовців з нагоди Дня незалежності України командир полку НГУ “Азов” Денис Прокопенко не віддав військове вітання президенту Володимиру Зеленському. Журналіст Юрій Бутусов пояснив причину такого вчинку військовослужбовця, передають Патріоти України.

За словами Бутусова, він зв’язався з командуванням “Азова”, де йому пояснили, що під час отримання ордена Денис Прокопенко діяв в рамках стройового статуту і ніяких демонстративних дій проти Зеленського не планував.

“Стройовий статут зобов’язує віддавати честь іншому військовослужбовцю, але не цивільним особам. Тому військовослужбовці “Азова” не віддавали честь президенту Петру Порошенку під час його візиту на позиції “Азова” на фронті, і немає законних підстав віддавати честь й іншим цивільним керівникам”, – наводить слова командування журналіст.

Разом з тим в “Азові” незадоволені тим, що військовослужбовців намагаються вмішати в інформаційні війни.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...