Хіти тижня. Просто так..: У Львові неадекват бив жінок на вулицях міста (відео)

Потерпілі - львів'янки віком 53 та 58 років...

У Львові неадекватний чоловік бив жінок на вулицях міста. Один з таких випадків стався 30 листопада в середині дня на вулиці Коперника. Тоді злочинець завдав удар рукою жінці, яка переходила проїжджу частину. Від удару потерпіла впала на дорогу, а чоловік пішов далі. Після цього двоє небайдужих львів'ян наздогнали зловмисника, затримали його і передали правоохоронцям. Працівники Галицького відділу поліції міста встановили особу зловмисника - ним виявився 25-річний житель Жидачева, повідомили в Національній поліції Львівської області, передають Патріоти України.

Також встановлено, що в цей день при схожих обставинах від його дій постраждала ще одна жінка. Обидві потерпілі, львів'янки віком 53 та 58 років, звернулися за медичною допомогою, поки лікарі уточнюють їх діагнози.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (хуліганство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до п'яти років. Проводиться досудове розслідування.

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...