Хіти тижня. Простояв 32 роки: У гаражі знайшли український усюдихід в ідеальному стані (відео)

В одному із сел Хмельницької області у гаражі знайшли справжню капсулу часу - позашляховик ЛуАЗ-969М 1989 року випуску з пробігом всього 97 кілометрів із биркою. Рідкісний позашляховик “Волинь” стояв у гаражі із дня покупки, тому зберігся в ідеальному стані. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі блогера Роми Уракко, передають Патріоти України.

"Машина майже 32 роки простояла у гаражі на колодках в одному із сіл Хмельницької області! На ній навіть не стояли номерні знаки, а на лобовому склі збереглася бирка з ціною 5 100 рублів. 100% капсула часу та дуже рідкісна гаражна знахідка!", - підписав своє відео відеоблогер.

На тенті також збереглися свинцеві пломби, але автівка довго провела часу у гаражі, а тому колеса заблокувало - її мало не вручну змогли винести з місця схову 8 чоловіків.

Машину хочуть відправити на техобслуговування для початку, після якого вона буде виглядати так, ніби щойно виїхала із салону. “Волинь” випускалася у Луцьку з 1979-го по 1996 рік невеликими партіями.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...