Хіти тижня. Проводжали урочисто: Двійнята Пугачової і Галкіна пішли в перший клас і відкрили шкільну лінійку (відео)

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна - шестирічні Ліза і Гаррі вчора, 1 вересня, пішли в перший клас. На перший дзвінок їх супроводжували батьки і родичі. Відео опубліковано на Instagram-каналі Максима Галкіна, передають Патріоти України.

"Школа. Ось і 1 вересня! Готувалися, переживали, вбиралися, пішли. Проводжали мама, тато, тітка, дядько і кузина, няні і друзі", - підписав ролик шоумен.

Відео починається з того, як Ліза і Гаррі йдуть в шкільній формі і несуть у руках букети квітів. На кадрах відображена і Алла Пугачова в яскравому вбранні - вона одягнена в коротку білу спідницю, куртку, а на ногах у неї кеди. Максим Галкін теж підібрав святковий образ і прийшов у червоній картатій сорочці і в джинсах. Також на відео є і сама шкільна лінійка. На ній двійнята відкрили свято урочистими віршами.

Майже за добу відео переглянули понад три мільйони разів. У коментарях російські зірки Володимир Винокур, Ігор Ніколаєв, Микола Басков, Юлія Меньшова, Лоліта Мілявська, Наташа Корольова привітали подружжя і їх дітей зі святом.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...