Хіти тижня. Причина поки що невідома: У Росії помер учасник гурту "Машина времени"

Сергій Остроумов був сесійним учасником "Машины Времени" і постійним барабанщиком в сайд-проект гурту "Оркестр креольського танго".

Група "Машина времени". Фото: Вокруг ТВ.

Стало відомо про смерть сесійного барабанщика групи "Машина Времени" Сергія Остроумова. Про це повідомив лідер музичного колективу Андрій Макаревич на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Помер Сергій Остроумов", - написав він. Причини смерті поки що залишаються невідомими. Остроумов був сесійним учасником "Машины Времени" і постійним барабанщиком в сайд-проект гурту "Оркестр креольського танго". Про причини його смерті не повідомляється. Музиканту було 54 роки.

Барабанщик вчився на естрадно-джазовому відділенні Уфимського училища мистецтв, грав в ансамблях Марата Юлдибаєва і Олега Кирєєва. У 1992 році приєднався до квартету Андрія Кондакова - Андрія Рябова, виступав на вітчизняних і зарубіжних фестивалях.

Також фотографія Сергія з'явилася на сторінці його дружини Ольги Остроумової-Гутшмідт в Facebook. Вона також не стала залишати ніяких коментарів.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...