Хіти тижня. "Прийшов час піти різними шляхами": Форвард збірної України оголосив про розлучення з дружиною (фото)

Артем і Ганна вступили в шлюб в 2010 році. У листопаді 2017 року в них народилися двоє дітей-близнюків.

Нападник турецького "Кайсеріспор" і збірної України Артем Кравець повідомив, що він розлучається з дружиною Ганною. Про це футболіст написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Ще кілька місяців тому ми з Ганею вирішили розлучитися і взяли паузу, щоб осмислити те, що відбувається. Ситуація не змінилася. Ми залишаємося люблячими батьками для наших малюків, зберігаємо взаємоповагу один до одного, але більше не пара. Прийшло почуття того, що ми виконали місію в життя один одного! Ми б із задоволенням зберегли це всередині сім'ї, але на жаль, без нас придумають неіснуючі історії та причини. Все банально, без сварок і бруду... Просто прийшов час піти різними шляхами", - написав Кравець.Артем і Ганна вступили в шлюб в 2010 році. У листопаді 2017 року в них народилися двоє дітей-близнюків.

30-річний Кравець є вихованцем київського "Динамо". У складі біло-блакитних він виступав з 2005 по 2017 роки і двічі ставав чемпіоном України. Також грав за київський "Арсенал", німецький "Штутгарт" і іспанської "Гранаду". За збірну України зіграв 23 матчі і забив вісім голів.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...