Хіти тижня. "Приходять не заради нас": Професор Оксфордського університету зробив скандальну заяву про інопланетян

Професор Янг-хе Чі з відомого Оксфордського університету заявив про те, що інопланетяни вже давно перебувають на Землі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mirror.

Так, свою теорію про "зелених чоловічків" професор виклав у нещодавно опублікованій книзі "Відвідування інопланетян і кінець людства". «Вони приходять не заради нас, а заради себе, власного виживання. Але їх виживання, насправді, це і наше виживання - виживання всієї біосфери», - вважає він.

За словами вченого, інопланетяни хочуть створити разом із землянами новий гібридний вид, який буде здатний виживати при змінах клімату. На його думку, вони покажуть себе, коли світ зіткнеться з серйозними кризами, такими, як ядерна війна. Він підкреслив, що для іншопланетян наші глобальні конфлікти - це питання їх виживання.

Професор Янг-хе Чі стверджує, що інопланетяни нібито живуть у своїй власній біосистемі, яку ми не бачимо. У своїй книзі він описав чотири різних типи інопланетян - маленьких, високих і сміливих, лускатих зі зміїними очима і схожих на комах. Він також розповів, що схожі на комах істоти можуть бути лідерами і давати вказівки іншим типам. У квітні він звернувся до Оксфордського союзу з пропозицією обговорити цю тему, але йому було відмовлено.

Нагадаємо, контакти пілотів Збройних сил США з невідомими об'єктами в небі знову змушують Департамент оборони країни діяти.

Власне, у Військово-морських силах підтвердили, що військові розробляють інструкцію, яка визначить формальний процес для пілотів і військового персоналу для повідомлення про спостереження НЛО.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає