Хіти тижня. Пристрасті за Ківою: Задерикуватий нардеп отримав по пиці у ресторані на Хрещатику, а поліція ганялась за ветераном АТО, який дав "здачі" ОПЗЖеснику, запровадивши план "Перехоплення"

Станом на 18:50 в Києві зняли план «Перехоплення». Але автомобілі продовжують розшукувати.

У середу, 22 січня, в Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Це сталося за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілях Volkswagen і Mercedes. У місті ввели оперативний план «Перехват», передають Патріоти України.

Інцидент трапився близько 12:55. Народному депутату завдали тілесних ушкоджень в кафе на вулиці Хрещатик 15/4. За цією адресою розташовані різні заклади - в тому числі Chicken Kyiv - ресторан Діми Борисова. Зв'язавшись з директором закладу, журналісти дізналися, що такого випадку в Chicken Kyiv сьогодні не було.
Невідомі зникли на двох автомобілях сірого кольору - Volkswagen Multivan АТ 2581 ВТ і Mercedes АА 3869 МІ. Патрульна поліція розшукує підозрюваних.
Оновлене: станом на 18:50 в Києві зняли план «Перехоплення». Але автомобілі продовжують розшукувати.
Джерело: Інформатор

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...