Хіти тижня. Пристрасті за Ківою: Задерикуватий нардеп отримав по пиці у ресторані на Хрещатику, а поліція ганялась за ветераном АТО, який дав "здачі" ОПЗЖеснику, запровадивши план "Перехоплення"

Станом на 18:50 в Києві зняли план «Перехоплення». Але автомобілі продовжують розшукувати.

У середу, 22 січня, в Печерському районі Києва невідомі побили народного депутата. Це сталося за адресою вулиця Хрещатик 15/4. Нападники втекли на автомобілях Volkswagen і Mercedes. У місті ввели оперативний план «Перехват», передають Патріоти України.

Інцидент трапився близько 12:55. Народному депутату завдали тілесних ушкоджень в кафе на вулиці Хрещатик 15/4. За цією адресою розташовані різні заклади - в тому числі Chicken Kyiv - ресторан Діми Борисова. Зв'язавшись з директором закладу, журналісти дізналися, що такого випадку в Chicken Kyiv сьогодні не було.
Невідомі зникли на двох автомобілях сірого кольору - Volkswagen Multivan АТ 2581 ВТ і Mercedes АА 3869 МІ. Патрульна поліція розшукує підозрюваних.
Оновлене: станом на 18:50 в Києві зняли план «Перехоплення». Але автомобілі продовжують розшукувати.
Джерело: Інформатор

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...