Хіти тижня. "ПривеЗе капітуляцію - буде новий Майдан": Активісти пригрозили Зеленському через "нормандську зустріч"

Акція триватиме до оголошення результатів "нормандської зустрічі" - тобто мінімум добу.

"Рух опору капітуляції" висунув ультиматум президенту України Володимиру Зеленському, який 9 грудня в Парижі зустрінеться з Володимиром Путіним, Ангелою Меркель і Еммануелем Макроном в рамках нормандського саміту, передають Патріоти України.

За інформацією, активісти збираються вийти ввечері 8 грудня на Банкову в рамках, як вони це називають, "акції громадського контролю за діями президента". "8 грудня ми повинні прийти на Банкову, щоб в останній раз попередити Зе про наслідки. Привезе капітуляцію - буде новий Майдан", - пишуть активісти.
До слова, акція триватиме до оголошення результатів "нормандської зустрічі" - тобто мінімум добу. "Якщо результати зустрічі в Нормандії (так написано в тексті - Ред.) будуть негативними для України, то протест має всі шанси перерости в довгостроковий", - пригрозили в "Русі опору капітуляції".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...