Хіти тижня. Пугачову зняли під час побачення з коханцем у Харкові (фото)

У мережу потрапили знімки з побачення радянскої та російської співачки Алли Пугачової з композитором Сергієм Челобановим. Артистка в купальнику ніжилася в обіймах свого коханого. Автором унікальних кадрів є прихильниця зірки Марія Баскова, яка тоді була неподалік (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки). У своєму коментарі виданню КП вона зізналася, що той момент був для неї дуже хвилюючим, передають Патріоти України.

"Я мало не померла від страху, коли це знімала. У 1991 на гастролях в Харкові ми пробралися на стадіон задовго до концерту. Алли ще не було, музиканти поралися з апаратурою і попросили нас допомогти зашити сітку-шторку, яка покриває динаміки. Ми зраділи, що у нас є хоча б якась причина знаходитися на сцені", – розговорилася жінка.

Марія заявила, що так і не зважилася б сфотографувати побачення знаменитості, якби на цьому не наполягли її подруги. Зазначимо, що стосунки Алли Пугачової з Сергієм Челобановим були нетривалими, зате дуже яскравими. Пара разом відвідувала світські заходи, зірка навіть водила свого обранця на примірку одягу від В'ячеслава Зайцева.

Пугачова позувала з Челобановим.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно