Хіти тижня. "Пусть говорят, что хотят": Зірковий український актор вступився за Усика та Ломаченка з їх проросійським світоглядом (відео)

На думку Олексія Горбунова, спортсмени і актори мають право казати те, що вони думають.

Олексій Горбунов. Фото: скріншот з відео.

Відомий український актор Олексій Горбунов, який після Євромайдана відмовився працювати в Росії, несподівано заступився за боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика. В інтерв'ю SportArenaTV він пояснив, що є фанатом «майстерності і таланту» спортсменів, зазначивши, що йому все одно, що «говорять політики і телевізор», передають Патріоти України.

«Я людина творча і на своїй шкурі це відчув. Щось сказав, і починають обсмоктувати з усіх боків. Якого??? Ви дивіться, що я роблю. У нас улюблена забава - е **** кращих. Тих, хто кращий в цій країні, і з прапором України показують, що ми битися вміємо, співати і в кіно грати», - заявив актор.

На його думку, спортсмени і актори мають право говорити все, що думають, оскільки заслужили це своїми досягненнями.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...