Хіти тижня. "Путін - Х*йло!" лунатиме над рідним містом фюрера Четвертого рейху? Стало відомо, за яких обставин збірна України буде змушена грати в Санкт-Петербурзі матч Євро-2020

Збірна України за певних обставин буде змушена грати свій матч Євро-2020 на Росії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Спорт-Експрес.

В плей-офф чемпіонату Європи відбудеться один матч, який пройде в Санкт-Петербурзі. Це чвертьфінальна гра 2 липня.

У ній зіграють переможці зустрічей 1/8 фіналу між Хорватією і Іспанією, а також між найкращою збірною квартету F (Франція / Німеччина / Португалія) і третім місцем з груп А або С. Гіпотетично цією командою може виявитися Україна.

Для цього необхідно, щоб в групі F або португальці програли в чотири м'ячі французам (при неперемозі Угорщини над Німеччиною), або самі німці поступляться в чотири м'ячі (при поразці португальців).

Тоді в разі перемоги в 1/8 фіналу (суперником при такому розкладі точно буде Франція) українці можуть приїхати на чвертьфінал на Росію.

Все ж така ймовірність є доволі примарною...


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...