Хіти тижня. "Пи*дець підкрався непомітно!": На Росії снігопад влаштував міні-апокаліпсис. У мережі кепкують над відео

В соціальних мережах жартують, що виною всіх бід НАТО і США.

Населений пункт Високогірний в Хабаровському краї (Росія) залишився без електрики і води через сильний снігопад, передають Патріоти України.

Місцева влада повідомляє жителям, що водопостачання немає через те, що вітер повалив дерева на лінії електропередач. З цієї причини відключилася водокачка. Жителі також скаржаться, що селище залишилося без тепла.

"Сьогодні у нас лікарня, дитячі сади і школи не працюють. Ми своїми силами робимо все можливе, щоб відновити електропостачання. Сподіваємося за світловий день впоратися, але не факт, що зможемо", - кажуть місцеві чиновники.

Тим часом в соціальних мережах жартують, що виною всіх бід НАТО і США.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...