Хіти тижня. "Пийте пиво": Комаровський дав несподівану пораду на час карантину

В умовах самоізоляції здоровим людям можна вживати пиво, але хворим краще утриматися від алкоголю. Про це заявив відомий український лікар Євген Комаровський, відповідаючи на питання щодо COVID-19. Відповідне відео опубліковано в його Instagram, передають Патріоти України.

"У самоізоляції пиво здоровій людині можна, але пам'ятайте, що пиво дуже калорійний напій, тому, якщо ви на самоізоляції виключно лежите на дивані, то після закінчення карантину просто не вийдете з квартири", – зазначив він.

Однак хворим людям краще утриматися від алкогольних напоїв, але можна робити запаси. "Якщо ж ви хворі, то алкоголь не потрібен. Але, робити запаси безалкогольного пива – дуже круто, там і калію багато, і вітамінів групи В, і взагалі, це дуже крута штука", – сказав Комаровський.

"Хитра мобілізація": Стало відомо, у якому випадку навіть багатодітний тато може отримати повістку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:30

У Законі про мобілізацію за несплату аліментів татам трьох і більше дітей будуть знімати бронь. І це торкнеться навіть жінок. Однак це не означає, що боржника одразу відправлять на фронт, передають Патріоти України. Про нові правила у Законі про мобіл...

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...