Хіти тижня. Пиляв тіло і пив, навіть гостей приводив: Моторошні подробиці вбивства професором студентки в Росії (фото, відео)

В процесі розчленування чоловікові не раз ставало погано і він випивав. Саме тому, як розповів затриманий, він впав у воду, коли хотів втопити останки в річці.

Студентка із Санкт-Петербурга (РФ) Анастасія Єщенко, яку розчленував викладач історії Олег Соколов, була вбита з дрібнокаліберного обрізу ще в четвер, 7 листопада. Сталося це в квартирі вченого на набережній Мойки, 82, передає Telegram-канал "Підйом", передають Патріоти України.

Про те, як загинула 24-річна дівчина, історик розповів на допиті. Мотив, за його заявою, – ревнощі. При цьому на наступний день після вбивства вчений приймав у гостях друзів. Тіло було заховане й вони нічого не помітили.

Позбутися трупа Соколов вирішив по частинах і купив для цього пилу. В процесі розчленування чоловікові не раз ставало погано і він випивав. Саме тому, як розповів затриманий, він впав у воду, коли хотів втопити останки в річці.

Потім викладач планував накласти на себе руки, для чого поклав у кишеню передсмертну записку, передає НТВ у Telegram. Історик хотів вчинити суїцид у Петропавлівській фортеці, на очах у городян і туристів.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...