Хіти тижня. Пишався її красою: На Тернопільщині чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини

На його планшеті поліцейські виявили понад два десятки фото і чотири відео, які містять елементи порнографії.

У Тернопільській області, в Кременецькому районі, чоловік торгував інтимними фотографіями та відеозаписами своєї дружини, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Номер1.

Чоловік так пишався красою своєї дружини, що вирішив на цьому заробити. Він створив сторінку у Facebook і викладав у мережу фото та відео за участі дружини. "Бізнес" діяв із кінця лютого до початку червня цього року. За цей час чоловік оприлюднив кілька десятків матеріалів порнографічного характеру.

Під час затримання чоловіка на його планшеті поліцейські виявили понад два десятки фото і і чотири відео, які містять елементи порнографічного характеру.

У суді чоловік визнав свою провину. Дружина пробачила його і попросила суворо не карати. Суд призначив чоловіку 1 тис. 700 грн штрафу та зобов'язав сплатити ще й 1 тис. 961 грн за проведення судової, комп`ютерно-технічної та мистецтвознавчої експертизи. Також у нього конфіскували планшет у дохід держави.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...