Хіти тижня. Пишному весіллю завадила трагедія: Племінниця Ротару вийшла заміж і показала свого обранця (фото)

Українська співачка Sonya Kay (Софія Хлябич), племінниця Софії Ротару, 7 червня вийшла заміж. Так, її чоловіком став хокеїст збірної України Олег Петров, якого дівчина ретельно приховувала від громадськості до самого дня одруження. Про це розповіла прес-служба артистки, а також поділилася коментарем Соні щодо події й фото з самого весілля, передають Патріоти України.

"Емоції переповнювали, мені не вірилося, що це день настав. Тепер ця людина стала моїм чоловіком. Я вдячна родині Софії Михайлівні, Ауріці Михайлівні, Анастасії Ротару, а також всім й кожному, хто був присутній в цей знаменний день і розділив радість з нами. Я щаслива і нехай це буде назавжди", – розповіла Соня.

Зазначається, що урочисту подію молодята святкували в готелі Fairmont в тісному колі близьких та друзів. Серед гостей були помічені й зіркова тітка співачки Софія Ротару з сім'єю.

До речі, спочатку співачка планувала повноцінне весілля, на якому повинно було бути близько 100 гостей, пишна церемонія й вечірка по завершенню. Однак через смерть батька Соні Сергія Хлябич, молода пара вирішила зробити все по-скромному.

Джерело: Обозреватель

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...