Хіти тижня. Степанов після кількох годин у ролі "звичайного пацієнта" прийняв важливе рішення

Хворий на коронавірус міністр охорони здоров'я Максим Степанов сьогодні оголосив, що хоче у своєму лікуванні пройти шлях «звичайного пацієнта». І вже за кілька годин чиновник прийняв важливе рішення. Він вважає, що в Україні потрібно запровадити можливість підписання декларації з сімейними лікарями онлайн. Також в Україні має з'явитись база лікарів, які будуть консультувати пацієнтів з Covid-19 та вести їх лікування. Про це він оголосив у своєму відеозверненні у Facebook, передають Патріоти України.

За словами урядовця, потрібно вирішити проблему підписання декларації з сімейними лікарями онлайн. «У людей, хворих на Covid-19, повинна бути така можливість. Впевнений, що нам вдасться з цим розібратися вже цього тижня», - зазначив Степанов.

Він також розповів, що з'явиться база лікарів, які будуть оперативно консультувати пацієнтів без сімейного лікаря. Крім того, такі пацієнти мають отримати контакти лікаря, який буде вести їх весь час захворювання на Covid-19. «Такі лікарі повинні бути у всіх регіонах України», - додав Степанов.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...